არქივი → ფილმები → ტყვიების ბაღი
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქართული პანორამა
ქვეყანა: საქართველო 
წელი: 2013

Tqviebis baghi

11 წთ, ფერადი

რეჟისორი:ირაკლი ჩხიკვაძე სცენარიალექსანდრე კაკულია ოპერატორი: გიორგი შველიძე ხმა: ლევან კიკვიძე მხატვარი: კონსტანტინე ჯაფარიძე პროდიუსერი: დავით აგიაშვილი, ნიკა აგიაშვილი  მონაწილეობენ: ეკატერინე მოლოდინაშვილი, გიორგი ქვლივიძე, დავით გოცირიძე

1991 წელითბილისში გაჭირვება და ომია. ნიცა, ლადი და დათი განუყრელი მეგობრები არიან და მუდამ ერთად სეირნობენ თბილისის ქუჩებში. ლადის დაბადების დღეს ნიცა მიუნხენში მიდის. ბიჭები ქალაქში მარტო რჩებიან. მეგობრები ერთმანეთს წერილებს წერენ. წლები გადის, მაგრამ მიმოწერა არ წყდება. 10 წლის შემდეგ ლადი და დათი ნიცას სიყვარულში გამოუტყდებიან, მაგრამ უკვე გვიან არის

Production:

Storyman Pictures
Credo Cinema

World Sales:
Wild Bunch


ირაკლი ჩხიკვაძე

დაიბადა 1980 წელს. 2001 წელს დაამთავრა საქართველოს შოთა რუსთაველის სახელობის თეატრისა და კინოს უნივერსიტეტის კინოჟურნალისტიკის ფალულტეტი. 2002 წელს სტაჟირება გაიარა იტალიის სახელმწიფო ტელევზიაში (RAI), 2003-2004 წლებში კინორეჟისურას სწავლობდა ბრაუნშვაიგის ხელოვნების უმაღლეს სკოლაში. მუშაობდა რეჟისორად და პროდიუსერად ტელევიზიაში. 2005 წელს დააარსა სარეკლამო კომპანია "კონტროლზტუდიო", 2010 წელს – საპროდიუსერო კომპანია „სტენლი“.

„ტყვიების ბაღი“ ნაწილია დავით აგიაშვლის მოკლემეტრაჟიანი ფილმების ანთოლოგიისა „თბილისი – ჩემი ქალაქი“.



 

 

 

 

 

Filmography

2001 Sortebi / Shorts (short)Filmography

2013 Tqviebis baghi / Garden with Bullets (short)

2010 Guli+
2008 A Tbilisi Love Story
2004 Gankutvnilis dasangrevad / This property is condemned
2001 Sortebi / Shorts (short)