არქივი → ფილმები → ტყე დილის 4 საათზე
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქვეყანა ფოკუსში: პოლონეთი
ქვეყანა: პოლონეთი 
წელი: 2016

 

Las, 4 rano

97 წთ, ფერადი

რეჟისორი: იან იაკუბ კოლსკი სცენარი: იან იაკუბ კოლსკი, ქშიშტოფ მაიხშაკი ოპერატორი: იან იაკუბ კოლსკი მონტაჟი: კონრად შნიადი მუსიკა: ლუკა მონაწილეობენ: ქშიშტოფ მაიხშაკი, ოლგა ბოლაძი, მარუსია ბლანძი

ფორესტი შეძლებული, მოწესრიგებული კაცია. როდესაც პირველად ვხედავთ მას, ის სამყაროს მბრძანებლად გვეჩვენება. ერთ დღესაც ის ტოვებს კორპორაციას, სადაც მას ვიცე-პრეზიდენტის პოსტი უჭირავს. იმ ზარალის გამო, რომელსაც ის თავის შემდეგ ტოვებს, თითქმის გამორიცხავს მისი დაბრუნების ალბათობას.
ფორესტი, 04:00. ნახევრად გაველურებული, მოუვლელი და ბინძური მაწანწალა ხაფანგს აგებს. მასში ძნელად თუ ამოიცნობთ ფორესტს. ის ტყეში, მშვიდად, ბუნებასთან ახლოს, თავშესაფარში ცხოვრობს, რომელიც თვითონ ააგო. მისი ერთადერთი თანამგზავრი სამფეხა ძაღლია. ძირითადად, ნანადირევი ცხოველებით იკვებება. ერთხელ, 13 წლის გოგონა, სახელად იაძია, მის კართან გაჩნდება. ფორესტი ისევ ცხოვრების შეცვლის არჩევანის წინაშე დგება..

Production:
Wytwórnia Doświadczalna
Centrala (co-production)
Centrum Technologii Audiowizualnych (co-production)
K2 (co-production)
Stern Pictures (co-production)
World sales:
NEW EUROPE FILM SALES

 

იან იაკუბ კოლსკი

იან იაკუბ კოლსკი დაიბადა 1956 წლის 29 იანვარს. ის არის რეჟისორი, სცენარისტი, ოპერატორი, მწერალი, პედაგოგი, პოლონური და ევროპული კინოაკადემიების წევრი. თავისი კარიერის მანძილზე, მან ოცზე მეტი დოკუმენტური, თექვსმეტი სრულმეტრაჟიანი ფილმი გადაიღო და რვა რომანი დაწერა. მისმა ფილმებმა არაერთხელ მოიპოვა ჯილდოები ისეთ კინოფესტივალებზე, როგორებიცაა კანის, ვენეციის, ბერლინის, ტოკიოს, მოსკოვის და მონრეალის.

 

 

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

1990 Pogrzeb kartofla

1992 Pograbek (TV Movie)

1993 Johnnie Waterman

1994 Cudowne miejsce

1995 Grajacy z talerza

1996 The Commanders Sword

1998 History of Cinema in Popielawy

1998 Magneto

2000 Keep Away from the Window

2002 Gdzie jestes Paititi? (TV Series)

2003 Pornography

2005 Solidarnosc, Solidarnosc... (segment "The Great Bear")

2006 Jasminum

2009 Afonia i pszczoly

2010 Venice

2012 To Kill a Beaver

2014 The Heart and the Sweetheart

 

2016 Las, 4 rano