არქივი → ფილმები → გაყინული ამბები
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქვეყანა ფოკუსში: პოლონეთი
ქვეყანა: პოლონეთი 
წელი: 2011

 

Opowieści z chłodni  

26 წთ, ფერადი

რეჟისორი: გჟეგოჟ იაროშუკი სცენარი: გჟეგოჟ იაროშუკი ოპერატორი: მარჩინ ვლადინიაკი მონტაჟი: ბარბარა ფრონცი მუსიკა: მიხალ მარეცკი მონაწილეობენ: იუსტინა ვასილევსკა, პიოტრ ჟურავსკი, ანჯეი ვალდენი, პიოტრ ტროიანი

ფილმი ახალგაზრდა გოგონასა და ბიჭის შესახებ გვიამბობს, რომლებიც სუპერმარკეტში ერთად მუშაობენ. როგორც სუპერმარკეტის ყველაზე ცუდ თანამშრომლებს, მათ ცხოვრების მიზნის პოვნა დაევალათ. ამის პრაქტიკაში განსახორციელებლად ორი დღე დარჩა. პოპულარული სატელევიზიო შოუ ეხმარება მათ, რომ მიზანს მიაღწიონ. ფილმი გროტესკულად გვიჩვენებს ორი გარიყული ადამიანის სულიერ მარტოობას და წარსულიდან თავის დაღწევის მათეულ მცდელობაზე გვესაუბრება.

Production:
Polish National Film School in Lodz
World sales:
Krakow Film Foundation

 

გჟეგოჟ იაროშუკი

გჟეგოჟ იაროშუკი დაიბადა ვარშავაში, 1983. 2011 წელს ლოძში, პოლონეთის ეროვნული კინოსკოლის კინორეჟისურის ფაკულტეტი დაამთავრა. სწავლის პერიოდში ექვსი მოკლემეტრაჟიანი ფილმი გადაიღო, რომელთაგან ზოგიერთი ევროპის ბევრ ფესტივალზე აჩვენეს.

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2006 Everything is here (documentary)

2006 Last day (short)

2007 Library  (documentary)

2009 A story of a missing car

2011 Frozen Stories (short)

 

2011 The beginning of the new season (documentary)