არქივი → ფილმები → თუთა
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქართული პანორამა
ქვეყანა: საქართველო 
წელი: 2016

 

Tuta

27 წთ, ფერადი

რეჟისორი სანდრო სულაძე სცენარი სანდრო სულაძე პროდიუსერი სანდრო სულაძე ოპერატორი ნიკოლოზ კერესელიძე მონტაჟი სანდრო სულაძე, ნიკოლოზ ტარიელაშვილი მუსიკა მაქსი მონაწილეობენ მარიამ ენუქიძე, ბიძინა მაჭარაშვილი, გივი მაღრაძე

თუთა 17 წლის გოგონაა, რომელიც დედის გარდაცვალების შემდეგ მარტოხელა მამასთან ერთად ცხოვრობს მთიანი საქართველის ერთ პატარა სოფელში. თუთას სახლიდან წასვლა და საკუთარი ცხოვრების დაწყება უნდა, თუმცა მარტოხელა მამის წინაშეც გრძნობს ვალდებულებას.

Production:
Orni Films

 

სანდრო სულაძე

სანდრო სულაძე დაიბადა 1988 წლის 25 ნოემბერს, თბილისში. 2006-2009 წლებში სწავლობდა საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტში, კინორეჟისურის და ჟურნალისტიკის განხრით. 2016 წელს კი გაიარა შოთა რუსთაველის სახელობის თეატრისა და კინოს უნივერსიტეტის მხატვრული კინოს რეჟისურის სამაგისტრო კურსი.

Filmography/ფილმოგრაფია:

2016 Tuta

2015 Black stuff (documentary)

2014 Violinist

2013 Two

2010 Zwei Seiten meines Lebens

2010 Bitte nicht berühren

2010 Alle Wege führen in den Wald

 

2009 Old Millers Daily Bread (დოკუმენტური)