არქივი → ფილმები → სამოთხის აღება
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: პოლიტიკური ცხოვრება
ქვეყანა: იტალია 
წელი: 2016

 

Assalto al Cielo

78 წთ, ფერადი

რეჟისორი ფრანჩესკო მუნცი სცენარი ფრანჩესკო მუნცი მონტაჟი ჯუზეპე ტრეპიჩიონე მუსიკა ჯულიანო ტავიანი

მთლიანად საარქივო მასალაზე აგებული ფილმი იტალიაში 1967-სა და 1977 წლებს შორის ექსტრემისტული პოლიტიკური ბრძოლების შესახებ მოგვითხრობს. ეს ბრძოლები გაჯერებული იყო როგორც იდეალიზმით და ოცნებებით, ისე სისასტიკითა და დანაშაულებებით და რევოლუციის იდეით იყო გატაცებული და „ცაზე იერიშის" მიტანას აპირებდა.

Production:
Istituto Luce Cinecittà, Rai Com

 

ფრანჩესკო მუნცი

ფრანჩესკო მუნცი დაიბადა 1969 წელს, რომში. არის იტალიელი კინორეჟისორი და სცენარისტი, რომელიც ცნობილია 2014 წლის ფილმით „შავი სულები“, რომელმაც ვენეციის კინოფესტივალზე რამდენიმე ჯილდო მოიპოვა, ხოლო დონატელოს დავითის მე-60 დაჯილდოვების ცერემონიალზე საუკეთესო ფილმის, საუკეთესო რეჟისორის და საუკეთესო სცენარის კატეგორიაში გაიმარჯვა.

 

 

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2016 Assalto al cielo (Documentary)

2014 Black Souls

2008 The Rest of the Night

2004 Saimir

2000 Giacomo e luo ma (Short)

 

1996 Nastassia (Short)