არქივი → ფილმები → სიზმრების მობილიზება
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: პოლიტიკური ცხოვრება
ქვეყანა: ავსტრია /გერმანია/გაერთიანებული სამეფო
წელი: 2015

 

Mobilisierung der Träume

88 წთ, ფერადი

რეჟისორი მანიუ ლუკში, მარტინ რაინჰარტი, თომას თოდი სცენარი მანიუ ლუკში, მუკულ პატელი მონტაჟი ოლივერ ნოიმანი მუსიკა ზიგფრიდ ფრიდრიჰი მონაწილეობენ ტილდა სუინთონი (ხმა, მთხრობელი)

რამდენი ხანია, რაც ადამიანი საკუთარი გამოსახულების სხვისთვის გაგზავნაზე ოცნებობდა? დიდი ხანია, ცხადია, მაგრამ მხოლოდ მე-20 საუკუნემ, თავისი დაჩქარებული ტექნოლოგიური პროცესების წყალობით, საბოლოოდ რეალობად აქცია ეს ნატვრა. ფილმში ტილდა სუინთონის მშვიდი ხმა გვამოგზაურებს სურვილის აღმოსაჩენად, საარქივო მასალების ფონზე. ყველაფერი, ალბათ, სიყვარულით დაიწყო, როდესაც შეყვარებულებს ერთმანეთის ნახვა უნდოდათ, მაგრამ შორს იყვნენ.

Production:
Amour Fou Vienna
International sales:
Amour Fou VIENNA

 

მანიუ ლუკში

მანიუ ლუკში რეჟისორი და სცენარისტია, რომელიც ცნობილია ფილმებით: „ოცნებების რეტრანსლაცია“ (2015), „უსახო“ (2007) და „ასე ან სხვაგვარად“ (1995).

 

 

 

 

 

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2015 Dreams Rewired (Documentary)

2008 Make It Snow! Make It Snow! Make It Snow! (Short)

2007 Faceless

1995 Carpe Diem (as Manuela Luksch)

1995 So oder anders (Documentary short) (as Manuela Luksch)

1993 Media Flux (as Manuela Luksch)

 

1991 Still Leben (as Manuela Luksch)

2012 Tanti futuri possibili. Con Renato Nicolini (Documentary short)

2013 Sacro GRA (Documentary)

2016 Fire at Sea (Documentary) 

 


მარტინ რაინჰარტი

მარტინ რაინჰარტი დაიბადა 1967 წლის 27 ნოემბერს. ის არის რეჟისორი და სცენარისტი, რომელიც ცნობილია ფილმით „ოცნებების რეტრანსლაცია“ (2015).

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2015 Dreams Rewired (Documentary)

 

1998 tx-transform (Short)

 

 

 

 

 

 

 

 

თომას თოდე

თომას თოდე არის რეჟისორი და სცენარისტი, რომელიც ცნობილია ფილმებით: „ოცნებების რეტრანსლაცია“ (2015), „კინოვეტერანების ქვეყანაში: კინოექსპედიცია ძიგა ვერტოვთან“ (1995) და „Hafenstrasse im Fluss“ (2010).

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2015 Dreams Rewired (Documentary)

2010 Hafenstrasse im Fluss (Documentary)

1995 Im Land der Kinoveteranen: Filmexpedition zu Dziga Vertov (TV Movie documentary)