არქივი → ფილმები → ჟან ციგლერი, ნებისყოფის ოპტიმიზმი
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: პოლიტიკური ცხოვრება
ქვეყანა: შვეიცარია 
წელი: 2016

 

Jean Ziegler, l'optimisme de la volonté

93 წთ, ფერადი

რეჟისორი ნიკოლა ვადიმოვი სცენარი ემანუელ გეტაცი, ნიკოლა ვადიმოვი ოპერატორი კამილ კოტანიუ მონტაჟი კარინე ზუდანი მუსიკა ბილ ლასველი

1964 წელს ჩე გევარამ თხოვა ახალგაზრდა ჟან ციგლერს, რომ შვეიცარიაში დარჩენილიყო და „კაპიტალისტური ურჩხულის აზროვნებას" დაპირისპირებოდა. ამის შემდეგ, მწერალი, პროფესორი, კონგრესმენი და კოფი ანანის კოლეგა ჟან ციგლერი თავის წიგნებსა და გამოსვლებში მუდმივად გმობდა უსამართლობას, კაპიტალისტური ოლიგარქების ძალაუფლებას და მათ, ვინც მსოფლიოში შიმშილზე აგებდა პასუხს. ახლა, 82 წლის ციგლერის წიგნები მთელ მსოფლიოში იყიდება და ის, გაეროს ეგიდით, ისევ იბრძვის და ამით ჩესადმი მიცემულ პირობას ასრულებს. კუბაში, ცოლთან, ერიკასთან ერთად მოგზაურობისას, მისი რევოლუციური იდეები გამოცდის წინაშე დგება, როდესაც ის კუნძულზე მომხდარ ცვლილებებს აღმოაჩენს.

Production:
DreamPixies
International sales:
Autlook Filmsales GmbH

 

ნიკოლა ვადიმოვი

ნიკოლა ვადიმოვმა თავის პირველი ფილმისთვის „უკანონო“ (1997) არაერთი ჯილდო მიიღო, მათ შორის დონ კიხოტეს პრემია ლოკარნოს კინოფესტივალზე. მას შემდეგ, რამდენიმე დოკუმენტური ფილმი გადაიღო. 2012 წელს გადაიღო მხატვრული ფილმი „ოპერაცია თავისუფლება“, რომელსაც ორი დოკუმენტური ნამუშევარი „დანაშაულზე მონადირეები“ და „სპარტანელები“ (2014).

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2016 Jean Ziegler, the optimism of willpower (Documentary)

2014 Spartans (Documentary)

2014 Chasseurs de crimes (Documentary)

2012 Operation Libertad

2010 Aisheen (Still Alive in Gaza) (Documentary)

2007 Les mystères de Monte Sana (TV Movie documentary)

2005 L'accord (Documentary)

2003 Alinghi: The Inside Story (Documentary)

2002 Kadogo (TV Movie)

2000 15, rue des bains

2000 Mondialito

1997 Clandestins

1992 Les Gants d'Or d'Akka (Documentary)

 

1991 Le Bol (Documentary short)