არქივი → ფილმები → წმინდა გიორგი
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: პოლიტიკური ცხოვრება
ქვეყანა: პორტუგალია /საფრანგეთი
წელი: 2016

 

São Jorge

112 წთ, ფერადი

რეჟისორი მარკო მარტინსი სცენარი მარკო მარტინსი, რიკარდო ადოლფო ოპერატორი კარლოს ლოპესი მონაწილეობენ ნუნიო ლოპესი, ბეატრის ბატარდა, მარიანა ნუნიესი, გონსალო ვადინგტონი

2011 წელს, პორტუგალიაში ე.წ. „ტროიკის წელი" (ბიუჯეტის შემცირების და ეკონომიკური რესტრუქტურიზაცის პერიოდი) დაიწყო. ამ დროს პორტუგალიელი ხალხის ვალმა საარაკო ნიშნულს მიაღწია. სულ უფრო მეტი ოჯახი და კომპანია ვერ ახერხებდა განვადებების დაფარვას. ხორხე უმუშევარი მოკრივეა, რომელმაც შეიძლება ცოლ-შვილი დაკარგოს, რადგან ისინი ბრაზილიაში დაბრუნებას აპირებენ. ვალების დაფარვის და ცოლის შენარჩუნების მიზნით, ხორხე თანხმდება ვალების ამკრეფის სააგენტოში მუშაობას, რომლის საშუალებითაც, ის დაუნდობლობისა და დანაშაულის სამყაროში აღმოჩნდება.

Production:
Filmes do Tejo, Les Films de l'Après-midi
International sales:
Celluloid Dreams

 

მარკო მარტინსი

მარკო მარტინსი დაიბადა 1972 წელს, ლისაბონში (პორტუგალია). ის კინორეჟისორია, რომელიც ცნობილია ფილმებით „ალისა“ (2005). ფილმის პრემიერა შედგა კანის კინოფესტივალზე და რეჟისორების ორკვირეულზე საუკეთესო ფილმისთვის ჯილდო დაიმსახურა.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2016 São Jorge

2010 Traces of a Diary (Documentary)

2010 Insert (Short)

2009 How to Draw a Perfect Circle

2006 Um Ano Mais Longo (Short)

2005/I Alice

1998 No Caminho para a Escola (Short)

1996 Clockwise (Short)

1995 Não Basta Ser Cruel (Short)

 

1992 Mergulho no Ano Novo (Short)