არქივი → ფილმები → სასტუმრო კემბრიჯის ბინადარნი
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: პოლიტიკური ცხოვრება
ქვეყანა: ბრაზილია /საფრანგეთი
წელი: 2016

 

Era o Hotel Cambridge

99 წთ, ფერადი

რეჟისორი ელიანი კაფე სცენარი ელიანი კაფე, ინეს ფიგეირო, ლუის ალბერტო დე აბრეუ ოპერატორი ბრუნო რისასი მონტაჟი მარსიო ჰაშიმოტო სოარესი მუსიკა ლუსია პულიდო მონაწილეობენ ხოსე დიუმონი, სუელი ფრანკო, პაულო ამერიკო

ფილმში ნაჩვენებია ბრაზილიელი უსახლკაროების და ლტოლვილების უჩვეულო ვითარება, რომლებიც უკანონოდ შესახლდებიან სან პაულუს საქმიანი უბნის მიტოვებულ შენობაში. ყოველდღიურად გამოსახლების მუქარით გამოწვეული დაძაბულობის ფონზე წარმოჩნდება ხიზნების დრამა, სიხარული თუ განსხვავებული პოზიციები.

Production:
Tu Vas Voir, Nephilim Producciones, Aurora Filmes [BR]
International sales:
Fandango

 

ელიანი კაფე

ელიანი კაფემ 1988 წელს გადაიღო პირველი სრულმეტრაჟიანი ფილმი „კენომა“, რომელმაც საერთაშორისო აღიარება მოიპოვა და მსოფლიოს არაერთ ფესტივალზე აჩვენეს. მისი მომდევნო ფილმები - „მთხრობელები“ (2003) და „შუადღის მზე“ (2009) ასევე წარმატებული გამოდგა.

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2016 Era O Hotel Cambridge

2009 The Midday Sun

2003 The Storytellers

1998 Kenoma

1996 Caligrama (Short)

 

1988 O Nariz (Short)