არქივი → ფილმები → უკანასკნელი კურორტი
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: პოლიტიკური ცხოვრება
ქვეყანა: იტალია /საბერძნეთი/საფრანგეთი
წელი: 2016

 

L'ultima spiaggia

118 წთ, ფერადი

რეჟისორი თანოს ანასტოპულოსი, დავიდე დელ დეგანი სცენარი თანოს ანასტოპულოსი, ნიკოლეტა რომეო ოპერატორი ილიას ადამისი, დებორა ვრიცი მონტაჟი ბონიტა პაპასტათი

„უკანასკნელი თავშესაფარი“ აღწერს დამსვენებლების ცხოვრებას და მოგვითხრობს მათ ამბებს, რომელიც ტრიესტეს ძალიან პოპულარულ პლაჟზე, იტალიის ჩრდილო-აღმოსავლეთით ვითარდება. აქ ქალებსა და მამაკაცებს ჯერ კიდევ ერთმანეთისგან მიჯნავს კედელი. ფილმი მოგვითხრობს საზღვრების, იდენტობების და დისკრიმინაციის შესახებ. ესაა ტრაგიკომედია ადამიანის ბუნებაზე.

Production:
Mansarda Production Srl, Fantasia Ltd, Arizona Productions, Rai Cinema
International sales:
Wide House

 

თანოს ანასტოპულოსი

თანოს ანასტოპულოსი დაიბადა 1965 წლის 26 ოქტომბერს, ათენში (საბერძნეთი). ის არის პროდიუსერი და რეჟისორი, რომელიც ცნობილია ფილმებით: „გამოსწორება“ (2007), „ქალიშვილი“ (2012) და „უკანასკნელი თავშესაფარი“ (2016).

 

 

 

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2016 The Last Resort (Documentary)

2012 The Daughter

2011 Prosthesi, ohi afairesi (Documentary)

2007 Correction

2003 All the Weight of the World

1999 Pos se lene? (Documentary)

1993 Eidola tis polis (TV Series documentary)

1990 Arhitektonikoi dromoi (TV Series documentary)

 

989 Theatis (Short)

2012 Tanti futuri possibili. Con Renato Nicolini (Documentary short)

2013 Sacro GRA (Documentary)

2016 Fire at Sea (Documentary) 


 

დავიდე დელ დეგანი

დავიდე დელ დეგანი არის რეჟისორი და მსახიობი, რომელიც ცნობილია ფილმებით „მედეას კოლექცია“ (2009), „ჰაბიბი“ (2010) და „უკანასკნელი კურორტი“ (2016).

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2016 The Last Resort (Documentary)

2010 La Mozartina (Short) (collaborating director)

2009 La Collezione di Medea (Short)

2008 Favola zingara (Short)