არქივი → ფილმები → ქალი, რომელიც წავიდა
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ჰორიზონტები
ქვეყანა: ფილიპინები  
წელი: 2016

 

Ang Babaeng Humayo 

227 წთ, შ/თ

რეჟისორი ლავ დიასი სცენარი ლავ დიასი ოპერატორი ლავ დიასი მონტაჟი ლავ დიასი მონაწილეობენ ჩარო სანტოს-კონსიო, ჯონ ლოიდ კრუსი

მას შემდეგ, რაც ჰორასია სომოროსტრო ჩაუდენელი დანაშაულის გამო დააპატიმრეს, 1997 წელს გაათავისუფლეს. სომოროსტრო თავის ქალიშვილთან ერთადაა და შეიტყობს, რომ მისი ქმარი გარდაიცვალა, ხოლო მეორე შვილი დაკარგულია. ის აცნობიერებს, რომ მაღალი წრის ძალაუფლება და პრივილეგია უცვლელია. ეს შეხედულება კიდევ უფრო უმყარდება, როცა სომოროსტრო მოგვიანებით აღმოაჩენს, რომ მისი დაპატიმრება მისი ყოფილი მდიდარი საყვარლის, როდრიგო ტრინიდადის დამსახურებაა.

Production:
Cinema One Originals
Sine Olivia Pilipinas
International sales:
Films Boutique

 

ლავ დიასი

ლავ დიასი დაიბადა დატუ პაგლასში (ფილიპინები). პირველი სრულმეტრაჟიანი ფილმი „კრიმინალი ბარიო კონსეპსიონიდან“ (1998) ტორონტოს საერთაშორისო კინოფესტივალის აღმოჩენების სექციაში აჩვენეს. მისი სხვა ნამუშევრები - „ფილიპინური ოჯახის ევოლუცია“ (2004), „სიკვდილი გრძნეულთა მიწაზე“ (2007), „დაბადების საუკუნე“ (2011), „ნორტე, ისტორიის დასასრული“ (2013) და „წინამავალიდან“ (2014) ასევე აჩვენეს ამავე კინოფესტივალზე.

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2016 The Woman Who Left

 2016 Ang araw bago ang wakas (Short)

 2016 A Lullaby to the Sorrowful Mystery

 2015/III Fragment

 2014 Storm Children: Book One (Documentary)

 2014 From What Is Before

 2013 Venice 70: Future Reloaded (Documentary)

 2013 Ang alitaptap (Short)

 2013 Prologue to the Great Desaparecido (Short)

 2013 Norte, the End of History

 2012 An Investigation on the Night That Won't Forget (Documentary)

 2012 Florentina Hubaldo, CTE

 2011 Century of Birthing

 2011 Elegy to the Visitor from the Revolution

 2009 Butterflies Have No Memories (Short)

 2009 Visitors (segment "Butterflies Have No Memories")

 2009 Purgatorio (Short)

 2008 Melancholia

 2007 Death in the Land of Encantos

 2006 Heremias: Unang aklat - Ang alamat ng prinsesang bayawak

 2006 Imahe nasyon (segment "Nang Matapos Ang Ulan")

 2004 Evolution of a Filipino Family

 2002 Hesus, rebolusyunaryo

 2001 West Side Avenue

 1999 Hubad sa ilalim ng buwan

 1999 Burger Boys

 

 1998 The Criminal of Barrio Concepcion