არქივი → ფილმები → დაკარგული სოფელი (გამეორება)
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქართული პანორამა
ქვეყანა: საქართველო /ესპანეთი
წელი: 2016

 

dakarguli sopheli

16 წთ, ფერადი

რეჟისორი: გიორგი თოდრია სცენარი: მაკა კუკულავა ოპერატორი: გორკა გომეს ანდრეუ მონტაჟი: თემო ეზუგბაია მონაწილეობენ: კახა კობალაძე, ლია აბულაძე

მიტოვებულ სოფელში მარტოდ დარჩენილი შუა ხნის ცოლ-ქმარი მოულოდნელად ამჩნევს როგორ ინთება სინათლეები ცარიელ სახლებში. თითოეული მათგანი განსხვავებულად რეაგირებს ამ მოვლენაზე. მათი ცხოვრება ვეღარასოდეს გაგრძელდება ძველებურად...

Production:
KINOSKOPIK
Gorka Gómez Andreu

 

გიორგი თოდრია

გიორგი თოდრია 1982 წელს დაიბადა თბილისში. 1991 წლიდან ცხოვრობს და მუშაობს ნიუ იორკში. კინოხელოვნებას იგი რომში, ჩინეჩიტას კინოსკოლაში დაეუფლა. სხვადასხვა პროექტში თანამშრომლობს როგორც რეჟისორის ასისტენტი ევროპასა და ამერკაში.

Filmography/ფილმოგრაფია:

2003 The Craving

2006 Lunedi

2007 L’Audizione

2008 La Mie Parte

2011 Kibe

2013 The Doctor

 

2015 Lost Village