არქივი → ფილმები → ამამა
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ევროპული კინოს ფორუმი
ქვეყანა: ესპანეთი 
წელი: 2015

 

Amama (When a Tree Falls)

ფერადი/103 წუთი

რეჟისორი: აზიერ ალტუნა სცენარი:აზიერ ალტუნა ოპერატორი: ხავი აგირე მონტაჟი: ლორენ დიუფრეში მუსიკა: Javi P3Z, მურსეგო მონაწილეობენ: კანდიდო ურანგა, ირაია ელიასი, კლარა ბადიოლა, ანდერ ლიპუსი, ამპარო ბადიოლა, მანიუ ურანგა, ნაგორე არანბურუ

ოჯახის ისტორია; კონფლიქტის ისტორია. სოფელი და ქალაქი, წარსული და აწმყო, მშობლები და მათი შთამომავლები: ცხოვრების დაპირისპირებული გზები ერთმანეთს ებრძვიან. ამ დროს კი, ბებია - ამამა - მრავალმნიშვნელოვნად დუმს და აკვირდება, როგორ ვითარდება მისი ოჯახის ბედი.

წარმოება:Txintxua Films

 

 

აზიერ ალტუნა

აზიერ ალტუნა დაიბადა 1969 წლის 4 მაისს, ვერგარაში (ესპანეთი). მისი სრული სახელია აზიერ ალტუნა იზა. ის ცნობილია ფილმით „ამამა“ (2015), „სალამი, ეჩებესტე!“ (2005) და „ბერტსოს მომღერალი“ (2011).

 

 

 

 

Filmography/ფილმოგრაფია:

2015 Soroa (Short)

2015 Amama

2013 Zela Trovke (Documentary short)

2011 Bertsolari (Documentary)

2010 Artalde (Short)

2006 Sarean (Short)

2005 Aupa Etxebeste!

2004 Topeka (Short)

2002/II Terminal (Short)

1999 40 ezetz (Short)

 

1997 Txotx (Short)