დროის ხიდები
პროგრამა → ფილმები დღეების მიხედვით → დროის ხიდები( გამეორება)
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ბალტიის ქვეყნები
ქვეყანა: ლატვია  ლიეტუვა, ესტონეთი
წელი: 2018

დროის ხიდები

80 წუთი/ფერადიშავ-თეთრი

დოკუმენტური

 

აღწერა:

კრისტინე ბრიდეს და აუდრიუს სტონისის მედიტაციური დოკუმენტური ფილმი არის ესეირომელიცბალტიისპირული ახალი ტალღის დავიწყებულ კინოპოეტებს წარმოგვიდგენს.

 დახვეწილი თხრობითრეჟისორებიცდებიან ჩვეულებრივ ისტორიოგრაფიულ თხრობას და დოკუმენტური კინოს ონტოლოგიის სრულყოფილიპოეტური შესწავლის მიღწევას ცდილობენ.

 

რეჟისორი: კრისტინე ბრიდეაუდრიუს სტონისი

სცენარი: კრისტინე ბრიდერამუნე რაკაუსკაიტეარუნას მატელისირიჰო ვესტრიკი

ოპერატორი: ვალდის სელმინშიაუდრიუს კემეჟისი

მონტაჟი: კოსტას რადლინსკასანდრა დორშსი

მუსიკა: გიედრიუს პუსკუნიგისი

პროდიუსერი: ულდის სეკულისი

 

Production:

VFS Films

In Co-production with:

Studio Nominum (Lithuania), Vesilind (Estonia)

World sales:

VFS Films

 

 

აუდრიუს სტონისი

აუდრიუს სტონისი დაიბადა 1966 წლის 28 აპრილსვილნიუსში (ლიტვის სსრ). ის არის რეჟისორი დასცენარისტირომელიც ცნობილია ფილმებით „ქალი და გლეტჩერი“ (2016) და „კენოტაფი“ (2013).

 

Filmography:

1992 Earth of the Blind (Documentary)

2004 Countdown (Documentary)

2007 The Bell (Documentary)

2011 Ramin (Documentary)

2013 Cenotaph (Documentary)

2014 Gates of the Lamb (Documentary)

2016 Woman and the Glacier (Documentary)

2018 Bridges of Time (Documentary)

 

 

 

კრისტინე ბრიდე

კრისტინე ბრიდე დაიბადა 1970 წლის 17 ივნისსცესისში (ლატვია). 1995 წლიდან პროდიუსერადსცენარისტადდა რეჟისორად მუშაობს კინოკოლექტივში „ლოკომოტივი“. 2000 წლიდან ცხოვრობს და მუშაობს კაროსტაშილიეპაიაშიროგორც კულტურის და საინფორმაციო ცენტრის, K@2-ის ინიციატორი და დამაარსებელი.

 

Filmography:

2018 Bridges of Time (Documentary)