დროის ხიდები
პროგრამა → ფილმები დღეების მიხედვით → დროის ხიდები
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ბალტიის ქვეყნები
ქვეყანა: ლატვია  ლიეტუვა, ესტონეთი
წელი: 2018

დროის ხიდები

80 წუთი/ფერადი, შავ-თეთრი

დოკუმენტური

 

აღწერა:

კრისტინე ბრიდეს და აუდრიუს სტონისის მედიტაციური დოკუმენტური ფილმი არის ესეი, რომელიც ბალტიისპირული ახალი ტალღის დავიწყებულ კინოპოეტებს წარმოგვიდგენს. დახვეწილი თხრობით, რეჟისორები ცდებიან ჩვეულებრივ ისტორიოგრაფიულ თხრობას და დოკუმენტური კინოს ონტოლოგიის სრულყოფილი პოეტური შესწავლის მიღწევას ცდილობენ.

 

რეჟისორი: კრისტინე ბრიდე, აუდრიუს სტონისი

სცენარი: კრისტინე ბრიდე, რამუნე რაკაუსკაიტე, არუნას მატელისი, რიჰო ვესტრიკი

ოპერატორი: ვალდის სელმინში, აუდრიუს კემეჟისი

მონტაჟი: კოსტას რადლინსკას, ანდრა დორშსი

მუსიკა: გიედრიუს პუსკუნიგისი

პროდიუსერი: ულდის სეკულისი

 

Production:

VFS Films

In Co-production with:

Studio Nominum (Lithuania), Vesilind (Estonia)

World sales:

VFS Films

 

 

აუდრიუს სტონისი

აუდრიუს სტონისი დაიბადა 1966 წლის 28 აპრილს, ვილნიუსში (ლიტვის სსრ). ის არის რეჟისორი და სცენარისტი, რომელიც ცნობილია ფილმებითქალი და გლეტჩერი“ (2016) დაკენოტაფი“ (2013).

 

Filmography:

1992 Earth of the Blind (Documentary)

2004 Countdown (Documentary)

2007 The Bell (Documentary)

2011 Ramin (Documentary)

2013 Cenotaph (Documentary)

2014 Gates of the Lamb (Documentary)

2016 Woman and the Glacier (Documentary)

2018 Bridges of Time (Documentary)

 

 

 

კრისტინე ბრიდე

კრისტინე ბრიდე დაიბადა 1970 წლის 17 ივნისს, ცესისში (ლატვია). 1995 წლიდან პროდიუსერად, სცენარისტად და რეჟისორად მუშაობს კინოკოლექტივშილოკომოტივი“. 2000 წლიდან ცხოვრობს და მუშაობს კაროსტაში, ლიეპაიაში, როგორც კულტურის და საინფორმაციო ცენტრის, K@2-ის ინიციატორი და დამაარსებელი.

 

Filmography:

2018 Bridges of Time (Documentary)