ზამა
პროგრამა → ფილმები დღეების მიხედვით → ზამა
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ჰორიზონტები
ქვეყანა: არგენტინა ბრაზილია, ესპანეთი, საფრანგეთი, მექსიკა, ნიდერლანდები, პორტუგალია, აშშ, ლიბანი
წელი: 2017

ზამა

115 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: ლუკრესია მარტელი

სცენარი: ლუკრესია მარტელი

ოპერატორი: რუი პოსასი

მონტაჟი: კარენ ჰარლი

კოსტიუმების მხატვარი: ხულიო სუარესი

 

მონაწილეობენ:

დანიელ ხიმენეს კაჩო, ლოლა დუენიასი, მათეუს ნაშტერგაელი, ხუან მინუხინი

 

Production:

El Deseo, MPM Film (Movies Partners in Motion Film), Lemming Film, KNM, O Som e a Fúria, Rei Cine [AR], Bananeira Filmes [BR], Patagonik Film Group [AR], Canana [MX], Louverture Films [US], Schortcult Films [LB], Telecine [AR], Perdomo Pictures [AR], Picnic Producciones [AR]

World sales:

The Match Factory

 

აღწერა:

ფილმი ეფუძნება ანტონიო დი ბენედეტოს 1956 წლის რომანს, რომელიც მოგვითხრობს მე-17 საუკუნის ესპანელ ოფიცერ დონ დიეგო დე ზამაზე. ის დაბანაკებული იყო ასუნსიონში და ბუენოს აირესში გადაყვანას ელოდა.

 

 

ლუკრესია მარტელი

დაიბადა 1966 წელს, სალტაში, არგენტინის ჩრდილოეთით. საცხოვრებლად გადავიდა ბუენოს აირესში, სადაც ეროვნული კინოსკოლა დაამთავრა. მან თავდაპირველად რამდენიმე მოკლემეტრაჟიანი ფილმი გადაიღო, მათ შორის „მკვდარი მეფე“ (1995), რომელმაც არაერთი ჯილდო დაიმსახურა საერთაშორისო კინოფესტივალებზე. 2001 წლიდან სამი პირადული ხასიათის სრულმეტრაჟიანი ფილმი აქვს გადაღებული: „ჭაობი“ (2001), „წმინდა გოგონა“ (2004) და „უთავო ქალი“ (2008).

 

Filmography:

1988 El 56 (Short)

1989 No te la llevarás maldito (Short)

2001 La Ciénaga

2004 The Holy Girl

2008 The Headless Woman

2015 El aula vacía (Documentary)

2017 Zama

2018 Julieta Laso: Fantasmas (Video short)