ახალგაზრდა ასტრიდი
პროგრამა → ფილმები დღეების მიხედვით → ახალგაზრდა ასტრიდი
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ლიტერატურა და კინო
ქვეყანა: შვედეთი გერმანია, დანია
წელი: 2018

ახალგაზრდა ასტრიდი

123 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: პერნილ ფიშერ ქრისტენსენი

სცენარი: პერნილ ფიშერ ქრისტენსენი, კიმ ფუპზ ეიეკსონი

ოპერატორი: ერიკ მოლბერგ ჰანსენი

კოსტიუმების მხატვარი: სილა რიორბი

მუსიკა: ფოლკერ ბერთელმანი

პროდიუსერი: ანა ანთონი, მარია დალინი, ლარს გ. ლინდსტრიომი

 

 

მონაწილეობენ:

ჰენრიკ რაფაელსენი, ბიორნ გუსტაფსონი, ტრინე დირჰოლმი, მარია ბონევი, მაგნუს კრეპერი, მადს კორსგაარდი, ალბა აუგუსტი, მარია ალმ ნორელი

 

 

Production:

Avanti Film, Nordisk Film Production AB, Film iVäst, TV4, DCM Pictures, Nordisk Film Production A/S

World sales:

Trust Nordisk

 

აღწერა:

ასტრიდი და მისი და-ძმა საკუთარ თავს ბედნიერად თვლიან, რომ ბავშვობა მშობლების პასტორების სახლში, ვიმერბიში გაატარეს. მშობლები ასტრიდს საშუალო სკოლაში უშვებენ, რაც შეძლებული ბურჟუების შვილებისთვის ერთგვარი თავშესაფარია. ისინი არც მაშინ შეუშლიან 18 წლის გოგონას ხელს, როდესაც ადგილობრივი გაზეთის მეპატრონე მას რედაქციაში მოხალისეობას შეთავაზებს. რაინჰოლდ ბლომბერგი მას არა მხოლოდ კორექტურას და ტექსტების წერას ასწავლის, არამედ შეუყვარდება კიდეც ის. როდესაც ასტრიდი დაფეხმძიმდება, ის იმწამსვე გადაწყვეტს, რომ რაინჰოლდს ცოლობაზე უარი უთხრას და თვითონ იზრუნოს საკუთარ თავზე და შვილზე.

 

 

პერნილ ფიშერ ქრისტენსენი

პერნილ ფიშერ ქრისტენსენი დაიბადა 1969 წლის 24 დეკემბერს, კოპენჰაგენში (დანია). ის არის რეჟისორი და სცენარისტი, რომელიც ცნობილია ფილმებით: „საპონი“ (2006), „ოჯახი“ (2010) და „ის, ვინც გიყვარს“ (2014).

 

Filmography:

1995 Honda Honda (Short)

1997 The Girl Named Sister (Short)

1999 Indien (Short)

2002 Habibti My Love (Short)

2006 A Soap

2008 Dancers

2010 A Family

2014 Someone You Love

2018 Becoming Astrid