მიუსაფარი
პროგრამა → ფილმები სექციების მიხედვით → მიუსაფარი
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქართული პანორამა
ქვეყანა: საქართველო 
წელი: 2018

მიუსაფარი

40 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: ზურაბ ინაშვილი

რეჟისორის ასისტენტი: ელენე იაშვილი

სცენარი: ზურაბ ინაშვილი

ოპერატორი: ზურაბ ინაშვილი, ლადო ანდღულაძე

ოპერატორის ასისტენტი: ავთანდილ რაჯებაშვილი

მუსიკა: ნიაზ დიასამიძე

ხმის ოპერატორი: ზუკა ჩაჩანიძე

ხმის პოსტ-პროდაქშენი და ფერის კორექცია: ბექა მიქაძე

პროდიუსერიზურაბ ინაშვილი

 

Production:

Author's Film Studio

 

აღწერა:

ფილმი მოგვითხრობს მიუსაფარი კაცის ცხოვრებაზე, რომელიც 25 წელია  ღია ცის ქვეშ ცხოვრობს ჩვენს ქალაქში. მისი ცხოვრება არ არის სამაგალითო და მისაბაძი, მაგრამ ნამდვილად იმსახურებს თანაგრძნობას და გულისხმიერებას. რა მოხდა მის ცხოვრებაში და რატომ აირჩია მან ეს გზა? სწორედ, ამის გარკვევას ცდილობენ ფილმში.

 

 

 

ზურაბ ინაშვილი

დაიბადა 1948 წლის 25 სექტემბერს თბილისში. 1971 წელს დაამთავრა თბილისის ივანე ჯავახიშვილის სახელობის სახელმწიფო უნივერსიტეტის ჟურნალისტიკის ფაკულტეტი, 1979 წელს – შოთა რუსთაველის სახელობის თეატრალური ინსტიტუტის კინოსარეჟისორო ფაკულტეტი (თენგიზ აბულაძის სახელოსნო).

 

Filmography:

1980 Nu moitskent shemodgomisas

1989 Maisis tovli

2002 Farewell to Don Quixote (Documentary)

2002 Georgians in The Mariinsky Theatre (Documentary)

2008 Let You Always Sing, Mother! (Documentary)

2011 Generation of Tomorrow (Documentary)

2012 Men from Georgia (Documentary)

2018 Homeless (Documentary)