კაპრის-რევოლუცია
პროგრამა → ფილმები სექციების მიხედვით → კაპრის-რევოლუცია
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქვეყანა ფოკუსში - იტალია
ქვეყანა: იტალია საფრანგეთი
წელი: 2018

კაპრი-რევოლუცია

122 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: მარიო მარტონე

სცენარი: მარიო მარტონე, იპოლიტა დი მაიო

ოპერატორი: მიკელე დ’ატანაზიო

მონტაჟი: ჯაკოპო კუადრი, ნატალი კრისტიანი

კოსტიუმების მხატვარი: ურსულა პატზაკი

მუსიკა: საშა რინგი

პროდიუსერი: ნიკოლა ჯულიანო, ფრანჩესკა ჩიმა, ჟერომ სეიდუ, არდავან საფი, მიურიელ სოზე

 

მონაწილეობენ:

მარიანა ფონტანა, რეინუ შოლტენ ვან აშატი, ანტონიო ფოლეტო, ჯენა თიამი, ლოლა კლამროთი, ლუდოვიკო ჯირარდელო, ჯიანლუკა დი ჯენარო, მაქსიმილიან დირი, დონატელა ფინოკიარო, ედუარდო სკარპეტა

 

Production:

Indigo Film, Pathé Pictures, RAI Cinema

World sales:

Pathé International

 

აღწერა:

1914 წელი, იტალია ომში ჩაბმას აპირებს. ჩრდილოევროპელების კომუნამ კაპრი საცხოვრებლად იდეალურ ადგილად ჩათვალა, სადაც ისინი საკუთარი ხელოვნებით დაკავდნენ. მაგრამ კუნძულს თავისი ძლიერი იდენტობა გააჩნია, ახალგაზრდა ქალის, თხების მწყემსი ლუჩიას სახით. ფილმში აღწერილია ლუჩიას, სეიბუს მეთაურობით კომუნის და ახალგაზრდა სოფლის ექიმის შეხვედრის ამბავი.

 

 

მარიო მარტონე

მარიო მარტონე დაიბადა 1959 წლის 20 ნოემბერს, ნეაპოლში (კამპანია, იტალია). ის არის რეჟისორი და სცენარისტი, რომელიც ცნობილია ფილმებით: „გამომფიტავი სიყვარული“ (1995), „ლეოპარდი“ (2014) და „ნეაპოლელი მათემატიკოსის სიკვდილი“ (1992).

 

Filmography:

1985 Perfidi incanti (TV Movie)

1992 Morte di un matematico napoletano

1993 Rasoi

1995 L'amore molesto

1998 Rehearsals for War

2001 Lulu

2004 The Scent of Blood

2010 We Believed

2014 Leopardi

2018 Capri-Revolution