დარტყმის ტალღები - სახელი: მეთიუ
პროგრამა → ფილმები სექციების მიხედვით → დარტყმის ტალღები - სახელი: მეთიუ
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ევროპული კინოს ფორუმი
ქვეყანა: შვეიცარია 
წელი: 2018

დარტყმის ტალღები - სახელი: მეთიუ

63 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: ლაიონელ ბაიერი

სცენარი: ლაიონელ ბაიერი, ჟულიენ ბუიზუ

ოპერატორი: პატრიკ ლინდენმაიერი

მონტაჟი: პოლინ გაიარი

მუსიკა: ქრისტიან გარსია

პროდიუსერი: ლაიონელ ბაიერი, ფრანსუაზ მაიორი, აგნიეშკა რამუ

 

მონაწილეობენ:

ურსინა ლარდი, მიშელ ვილიერმოზი, მაქსიმ გორბაჩევსკი, ადრიენ ბარაცონე, პიერ-იზაი დიუკი

 

Production:

Bande à Part Films

World sales:

Bande à Part Films

 

აღწერა:

17 წლის მატიო ერთადერთია, ვინც ცნობილ სერიულ მკვლელს გადაურჩება. დაჭრილი და ტრავმირებული მატიო ცდილობს, ცხოვრება გააგრძელოს თავის ოჯახში და სოფელში. მაგრამ ყველას მხარდაჭერის მიუხედავად, ყოველდღიურობაში სიმშვიდეს ვერ პოულობს. თინეიჯერი მკვლელის პორტრეტის ჩანახატს გააკეთებს, მაგრამ მატიოსთვის ეს ჯერ კიდევ არ არის საკმარისი.

 

ლაიონელ ბაიერი

დაიბადა 1975 წელს, ლოზანაში (შვეიცარია). 1995-98 წლებში სწავლობდა ხელოვნებას ლოზანის უნივერსიტეტში. 1996 წლიდან სხვადასხვა ფილმის და რეკლამის რეჟისორის თანაშემწე იყო. 2002 წლიდან ის არის ლოზანის ხელოვნების სკოლის კინოს დეპარტამენტის ხელმძღვანელი. 2009 წელს ის Bande à part Films-ის თანადამფუძნებელია.

 

Filmography:

1999 Mignon à croquer

2000 Celui au pasteur – Ma vision personnelle des choses

2000 Jour de défilé

2002 La parade (notre histoire)

2002 Mon pèrec'est un lion

2004 Garçon stupide

2006 Comme des voleurs – (À l'est)

2008 Un autrehomme

2010 Low Cost (Claude Jutra)

2010 Toulouse

2011 Bon vent Claude Goretta

2012 Cartographie 11 – En onze

2012 Emile de 1 à 5

2013 Les grandesondes (à l'ouest)

2015 La vanité

2018 Ondes de choc – Prénom: Mathieu