ომში
პროგრამა → ფილმები ქვეყნების მიხედვით → ომში
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ევროპული კინოს ფორუმი
ქვეყანა: საფრანგეთი 
წელი: 2018

ომში

105 წუთი/ფერადი

აღწერა:

ორი წლის წინ, ავტონაწილების მიმწოდებელი ქარხანა Perrin Industry და მისი 1100 თანამშრომელი, შეუერთდება გერმანულ ჯგუფ „შეფერს". თანამშრომლები ხელს მოაწერენ შეთანხმებას, რომლის თანახმადაც მთავარი მენეჯერები და მუშები ხელფასის დაქვითვაზე თანახმა იქნებიან იმისთვის, რომ გადაარჩინონ კომპანია და, სულ მცირე, მომდევნო ხუთი წელიწადი სამსახური შეინარჩუნონ. ყველასათვის მოულოდნელად, გადაწყდება რომ კომპანია უნდა დაიხუროს. მუშები, მათი წარმომადგენლის, ერიკ ლორენის მეთაურობით, ამის წინააღმდეგ გამოდიან და ცდილობენ სამსახურის შენარჩუნებას. დოკუმენტურ სტილში გადაღებული ეს ფილმი, მთელი 2 საათის მანძილზე მაყურებელს მოვლენების მუდმივ ეპიცენტრში ამყოფებს.

 

რეჟისორი: სტეფან ბრიზე

სცენარი: სტეფან ბრიზე, ოლივიე გორსი

ოპერატორი: ერიკ დიუმონი

მონტაჟი: ანე კოლცი

კოსტიუმების მხატვარი: ანე დანსფორდი

პროდიუსერი: ქრისტოფ როსინიონი, ფილიპ ბიოეფარდი

 

მონაწილეობენ:

ვენსან ლინდონი, მელანი როვერი, ჟაკ ბორდერი, დავიდ რეი, ოლივიე ლომერი, იზაბელ რუფანი, ბრუნო ბურთოლი, სებასტიენვამელი, ჟან-ნოელ ტრონი, ვალერი ლამონი

 

 

Production:

Nord-Ouest Films, France 3 Cinéma

World sales:

mk2 films

 

სტეფან ბრიზე

სტეფან ბრიზე დაიბადა 1966 წლის 18 ოქტომბერს, რენიში (საფრანგეთი). ის საცხოვრებლად პარიზში გადავიდა, სადაც თეატრსა და ტელევიზიაში დაიწყო კარიერა. მოგვიანებით მოკლემეტრაჟიანი და სრულმეტრაჟიანი ფილმების გადაღება დაიწყო. 2015 წლის ფილმმა „ადამიანის საზომი" კანის კინოფესტივალის მთავარ კონკურსზე იყო წარდგენილი.

 

 

Filmography:

2018 At War

2016 A Woman's Life

2015 The Measure of a Man

2012 A Few Hours of Spring

2009 Mademoiselle Chambon

2006 Entre adultes

2005 Not Here to Be Loved

1999 Le bleu des villes

1996 L'oeil qui traîne (Short)

1993 Bleu dommage (Short)