ღამის მორიგე
პროგრამა → ფილმები ქვეყნების მიხედვით → ღამის მორიგე
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქართული პანორამა
ქვეყანა: საქართველო 
წელი: 2018

ღამის მორიგე

22 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: გრიგოლ ჯანაშია, ნატო გაბუნია

ოპერატორი: ეკატერინა სმოლინა

მხატვარი: ვალენტინა კრიშოვა; თეონა თიგიშვილი

კოსტიუმების მხატვარი: თამარ კალანდაძე, მარიამ სულაქველიძე

მონტაჟი: გრიგოლ ჯანაშია, ნატო გაბუნია

პროდიუსერი: თამარ გოლავა

 

მონაწილეობენ:

ლელა მეტრეველი, გიორგი დავითური, კახაბერ ჭოლაძე

 

აღწერა:

მიყრუებული პატარა დაბის საავადმყოფოში, ბუნდოვან ვითარებაში, პაციენტი ქალი გარდაიცვალა. ადგილზე მისული პოლიცია იწყებს გამოძიებას. დასაკითხად ეძებენ ღამის მორიგე ექიმ ნინოს, რომელსაც შემთხვევის ღამესგარდაცვლილი ქალის მეთვალყურეობა ევალა. გამოძიებისას ირკვევა, რომ პაციენტის გარდაცვალება შესაძლოა არ არის უბედური შემთხვევა, თუმცა პოლიციას, პირველადი გამოძიების შედეგად, არ აქვს საკმარისი მტკიცებულება მკვლელობის დასადასტურებლად.

 

 

 

გრიგოლ ჯანაშია

დაიბადა 1989 წლის  29 ნოემბერს, ქ. თბილისში. ჩააბარა საქართველოს საავიაციო უნივერსიტეტში, ბიზნეს ადმინისტრირების ფაკულტეტზე. 2018 წელს დაამთავრა  კავკასიის უნივერსიტეტი, ახალი კინოს ფაკულტეტი, სპეციალობა მხატვრული კინოს რეჟისორი.

 

ნატო გაბუნია

დაიბადა 1990 წლის 3 სექტემბერს, ქ. თბილისში. ჩააბარა საქართველოს უნივერსიტეტში, ბიზნესის ადმინისტრირების ფაკულტეტზე. 2018 წელს  დაამთავრა  კავკასიის უნივერსიტეტში, ახალი კინოს ფაკულტეტი, სპეციალობა მხატვრული კინოს რეჟისორი.

 

Filmography:

2013 Summer Costumes

2014 Kids Play

2014 Hostage

2015 Fati

2016 Girl with the Past

2017 Distance

2017 Will

2017 Tbilisi Zoo

2018 Night Duty Doctor

2018 The Date