გამჭვირვალე სამყარო
პროგრამა → ფილმები ქვეყნების მიხედვით → გამჭვირვალე სამყარო
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქართული პანორამა
ქვეყანა: საქართველო 
წელი: 2018

გამჭვირვალე სამყარო

82 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: ვახტანგ კუნცევ-გაბაშვილი

ოპერატორი: ვახტანგ კუნცევ-გაბაშვილი

მონტაჟი: ვახტანგ კუნცევ-გაბაშვილი

 

აღწერა:

ბექა 26 წლისაა... მამამისი პროფესიის დაუფლებაში ეხმარება - ბექა ფოტოხელოვნებით არის გატაცებული, ამავდროულად ფილმს იღებს ფიზიკოსსა და კომპოზიტორზე.

მისი ფოტოგამოფენა ახლახან გაიმართა. მამის მოთმინებისა და გაგების უნარი შვილს ზრდასრულ ცხოვრებაში დამოუკიდებლობას აჩვევს, საკუთარ ნიჭსა და შესაძლებლობებში არწმუნებს.

 

 

ვახტანგ კუნცევ-გაბაშვილი

ქართველი კინორეჟისორი. 1991-დან 1996 წლამდე სწავლობდა ქართულ კინოსკოლაში. 1996-დან 2003 წლამდე სწავლობდა მიუნჰენის ტელევიზიისა და კინოს უნივერსიტეტში.

 

Filmography:

1996 The morning romance

1998 Apples for men

2002 Place of fairy tales

2006 Forgotten portrait in interior

2012 School of life

2014 My Cinema 1

2016 Imagine

2016 Life is Be

2018 Transparent world

2018-2019 MSHT-15