ლანწკი პაპას მოპარული ხარი
პროგრამა → ფილმები ქვეყნების მიხედვით → ლანწკი პაპას მოპარული ხარი (გამეორება)
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქართული პანორამა
ქვეყანა: საქართველო 
წელი: 2018

ლანწკი პაპას მოპარული ხარი

29 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: ელენე ნავერიანი, თომას რაიშლინ

ოპერატორი: ელენე ნავერიანი, თომას რაიშლინ

მონტაჟი: ნალია ჯოვანოლი

ხმა: ელენე ნავერიანი, თომას რაიშლინ

ხმის დიზაინი: ფილიპ ჩიომპი

ხმის ეფექტები: სოფი პალიაი

 

აღწერა:

1945 წელიოთხი ქურდიმოპარული ხარისაწოლის ქვეშ დამალული დრაკონიეჭვიანი ძმა და საბჭოთა ინსპექტორირომელსაც წისქვილში კლავენ -

ესენია იდუმალი დეტალებირომელთა გაგებასა და ახსნას „ლანცკი პაპას მოპარული ხარის“ გმირები ცდილობენ.

 

 

ელენე ნავერიანი

დაიბადა თბილისშიდაამთავრა თბილისის სახელმწიფო სამხატვრო აკადემია, 2008/2011 ისწავლა ჟენევაში მაგისტრატურაზე CCC (კრიტიკული კურატორული კიბერმედია),

რისი დასრულების შემდეგაც გააგრძელა სწავლა კინოსკოლაშიელენე არის კოლექტივის mishkin დამაარსებელირომელიც  ასევე მისი ფილმების თანამწარმოებელია.

2017 წელს ელენემ გადაიღო პირველი სრულმეტრაჟიანი ფილმი, რომელიც მრავალი ფესტივალის გამარჯვებული გახდა.

ნოემბერში დაამთავრა მოკლემეტრაჟიანი მხატვრული ფილმის გადაღება და ამჟამად მუშაობს სრულმეტრაჟიანი ფილმის სცენარზე, რომელსაც 2019-ში გადაიღებს.

 

Filmography:

2013 Father Bless Us
2014 Gospel of Anasyrma
2017 I Am Truly A Drop Of Sun On Earth 
2018 Red Ants Bite
2018 Lantsky Papa’s Stolen Ox

 

 

თომას რაიშლინი

დაიბადა შვეიცარიაში. 2012/2016 წლებში თომასმა ისწავლა ჟენევაში, დიზაინის და ხელოვნების აკადემიაში, კინოს ფაკულტეტზე.

თომასი არის კოლექტივის mishkin დამაარსებელი და პროდიუსერი. ამჟამად ცხოვრობს თბილისში და მუშაობს ახალ პროექტზე.

 

Filmography:

2017 Léal'aube
2018 Lantsky Papa’s Stolen Ox