გამჭვირვალე სამყარო
პროგრამა → ფილმები ქვეყნების მიხედვით → გამჭვირვალე სამყარო (გამეორება)
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ქართული პანორამა
ქვეყანა: საქართველო 
წელი: 2018

გამჭვირვალე სამყარო

82 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: ვახტანგ კუნცევ-გაბაშვილი

ოპერატორი: ვახტანგ კუნცევ-გაბაშვილი

მონტაჟი: ვახტანგ კუნცევ-გაბაშვილი

 

აღწერა:

ბექა 26 წლისაა... მამამისი პროფესიის დაუფლებაში ეხმარება - ბექა ფოტოხელოვნებით არის გატაცებულიამავდროულად ფილმს იღებს ფიზიკოსსა და კომპოზიტორზე.

მისი ფოტოგამოფენა ახლახან გაიმართამამის მოთმინებისა და გაგების უნარი შვილს ზრდასრულ ცხოვრებაშიდამოუკიდებლობას აჩვევსსაკუთარ ნიჭსა და შესაძლებლობებში არწმუნებს.

 

 

ვახტანგ კუნცევ-გაბაშვილი

ქართველი კინორეჟისორი. 1991-დან 1996 წლამდე სწავლობდა ქართულ კინოსკოლაში. 1996-დან 2003 წლამდე სწავლობდა მიუნჰენის ტელევიზიისა და კინოს უნივერსიტეტში.

 

Filmography:

1996 The morning romance

1998 Apples for men

2002 Place of fairy tales

2006 Forgotten portrait in interior

2012 School of life

2014 My Cinema 1

2016 Imagine

2016 Life is Be

2018 Transparent world

2018-2019 MSHT-15