ოქროს პრომეთეს მფლობელი ფილმი
პროგრამა → ფილმები ქვეყნების მიხედვით → ოქროს პრომეთეს მფლობელი ფილმი
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: საერთაშორისო კონკურსი
ქვეყანა: ბელარუსი აშშ, გერმანია, რუსეთის ფედერაცია
წელი: 2018

ბროლის გედი

93 წუთი/ფერადი

 

რეჟისორი: დარია ჟუკი

სცენარი: ჰელგა ლანდაუერი, დარია ჟუკი

ოპერატორი: კაროლინა კოსტა

მონტაჟი: სერგეი დმიტრენკო, მიჰალ ლეშჩილოვსკი

პროდიუსერი: ვალერი დმიტროჩენკო, ბირგიტ გერნბიოკი, ოლგა გოისტერი, დები ვანდერმოილენი

 

 მონტაჟი:

ალინა ნასიბულინა, ივან მულინი, ანასტეიშა გარვი, ილია კაპანეცი, იური ბორისოვი,

ლიუდმილა რაზუმოვა, სვეტლანა ანიკი, ნატალია ონიშენკო, ვიაჩესლავ შაკალიდო

 

Production:

Demarsh-Film (BY), Unfound Content (US), Turnstyle TV LLC (us)

World sales:

Loco Films

 

აღწერა:

ახალგაზრდა ეველინას ხარისხი აქვს მიღებული სამართალში, მაგრამ ის აშშ-ში მოგზაურობაზე და იქ პროფესიონალ დიჯეობაზე ოცნებობს.

თუმცა 1997 წელია და გოგონა პოსტ-საბჭოთა მინსკში ცხოვრობს. ბელარუსი რეჟისორის, დარია ჟუკის ამ გაბედულ დებიუტში 1990-იანი წლების ჰაუსის რიტმები იგრძნობა.

 

დარია ჟუკი

რეჟისორი დარია ჟუკი დაიბადა მინსკში, სწავლობდა აშშ-ში, სადაც ამჟამად ცხოვრობს. მან დაამთავრა ჰარვარდის და კოლუმბიის უნივერსიტეტები,

მუშაობდა არხზე HBO, გადაღებული აქვს რამდენიმე მოკლემეტრაჟიანი ფილმი, რომლებიც არაერთ საერთაშორისო კინოფესტივალზე მონაწილეობდა და არაერთი პრიზი დაიმსახურა.

 

Filmography:

2011 Half-Life (Short)

2011 The Air Inside Her (Short)

2013 Wax (Short)

2014 Eat the Tourists (Short)

2015 The Real American (Short)

2015 What Doesn't Kill You (Short)

2018 Crystal Swan