ქათქათა ფერფლი
პროგრამა → ფილმები ქვეყნების მიხედვით → ქათქათა ფერფლი
კინოფესტივალი მედიაში
სექცია: ჰორიზონტები
ქვეყანა: ჩინეთი საფრანგეთი, იაპონია
წელი: 2018

ქათქათა ფერფლი

141 წუთი/ფერადი

 

აღწერა: 

ციაოს უყვარს ადგილობრივი ბანდის წევრიბინი. მტრულ ბანდასთან ჩხუბის დროს, ციაო ბინის დასაცავად გაისვრის. ამ ერთგულების გამო, გოგონას ხუთი წლით აპატიმრებენ. ციხიდან გამოსვლისას, ბინის ძებნას იწყებს, რომ დაწყებული ურთიერთობა გააგრძელონ.

რეჟისორი: ცია ჯან-კე

სცენარი: ცია ჯან-კე

ოპერატორი: ერიკ გოტიე

 

მონაწილეობენ:

ჩჟაო ტაო, ლიაო ფანი

 

Production:

mk2 films, ARTE France Cinéma, Xstream Pictures (CN), Shanghai Film Group Corporation (CN), Huanxi Media Group Limited (CN), Office Kitano (JP)

World sales:

mk2 films

 

 

ცია ჯან-კე

ცია ჯან-კე დაიბადა ფენიანში (შანხაი), 1970 წელს. დაამთავრა პეკინის კინოაკადემია. მისმა პირველმა სრულმეტრაჟიანმა ნამუშევარმაჯიბის ქურდიბერლინის, ვანკუვერის და სხვა კინოფესტივალების პრიზები დაიმსახურა. მას შემდეგ, რეჟისორის ფილმების პრემიერები ხშირად იყო წარმოდგენილი ევროპის უმნიშვნელოვანეს კინოფესტივალებზე. ფილმმანატიურმორტი“ 2006 წელს ვენეციის კინოფესტივალზე ოქროს ლომი დაიმსახურა, ხოლო ნამუშევარიცოდვის შეხებასაუკეთესო სცენარისთვის დააჯილდოვეს 2013 წლის კანის კინოფესტივალზე.

 

Filmography:

1995 Xiaoshan Going Home

1997 Xiao Wu

2000 Platform

2004 The World

2006 Still Life

2008 24 City

2013 A Touch of Sin

2015 Mountains May Depart

2018 Ash Is Purest White